Søg
Filters
Close

Kjoler

Her kan du finde et stort udvalg af kjoler. KLUD forhandler kjoler fra By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Nümph, Diesel, Just Female, Second Female, Notes du Nord, Tiger of Sweden, Moss Copenhagen, And less, Ottod'ame og Samsøe Samsøe.

Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

Vi har både korte og lange, casual og festlige kjoler. Vi har feminine, klassiske, anderledes og rå kjoler. 

Kig dig omkring og find din nye kjole her hos KLUD.

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter

Decima kjole fra Mads Nørgaard

DECIMA
Skøn midi kjole med blå striber og blomsterprint i orange, gul og navy. Kjolen har en rund halsudskæring med en lille v-slit og lange ærmer med manchet og knapper. Kjolen har en løs pasform med god vidde, og en overskæring i bunden med ekstra vidde som skaber en bred flæsekant.

100% Cotton
1.200 DKK

Kjole fra By Malene Birger

Q66685007-SORT
Smuk og enkel midi kjole i sort med fine detaljer på skulderen. Kjolen har en v-udskæring med åben skjortekrave og den har en A-formet pasform med ekstra vidde i bunden. Den er afsluttet med læg langs skuldersømmen og ned foran.

100% Viscose
1.999 DKK

Kjole fra By Malene Birger

Q66581005-RUSTRØD
Let og elegant midi kjole i en halvgennemsigtigt crepe georgette med stregtegnings-print af et kvindeansigt. Kjolen har en løs pasform med snører i taljen, som strammes ind i siderne, og skaber rynk foran. Kjolen har halv stolpelukning med knapper, og løse ærmer som er afsluttet med et kantebånd og knap. Brug den med den medfølgende underkjole, som kan hægtes fast med trykknapper i skuldersømmen.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
2.699 DKK

Caja kjole fra And Less

CAJA DRESS-STRIBET
Behagelig tunika kjole i en bomulds og silke blanding, med en blank overflade og striber i grøn, blå og hvid. Kjolen har en v-udskæring med skjortekrave, droped shoulders, lang manchet med knap, afrundet kant i bunden og et læg midtfor. Kjolen har en afslappet pasform.

70% Cotton
30% Silk
1.200 DKK

Jobeth kjole fra Numph

7219806-CAVIAR
Lang sort kjole med hvide prikker, i en crepet tynd kvalitet. Kjolen har en skjortekrave, gennemgående knappelukning med synlige knapper, overskæring i taljen og korte ærmer med vidde. Brug den med den medfølgende underkjole.

Shell:
100% Polyester

Lining:
97% Polyester
3% Elasthane
750 DKK

Jemima kjole fra Nümph

7219823
Lang slå-om kjole i en fast viskosekvalitet med striber. Kjolen har en dyb v-udskæring med mindebånd i livet. Den har lange ærmer med lidt vidde, som samles i en tynd manchet med knap, og den er afsluttet med en fin flæsekant langs kanten i bunden.

100% Viscose
750 DKK

Joselyn kjole fra Nümph

7219816
Smuk kjole i et blankt materiale med allover print i lyserød og blå. Kjolen har en løs pasform med en elastik i livet og ved håndledet. Kjolen har en høj hals med et aftageligt bindebånd som kan bruges for at skabe en ekstra feminin detalje. Den lukkes med trykknapper langs den ene skuldersøm og har lommer i sidesømmen.

100% Viscose
750 DKK

leslie kjole fra custommade

LESLIE
Smuk slå-om-kjole med feminins blomsterprint. Kjolen har en dyb v-udskæring med et tyndt bindebånd i livetLige ærmer med elastik i enden og massere vidde i bunden. Den er længer bag end foran, hvilket skaber smukt liv i bevægelse. brug den med den medfølgende sorte underkjole, som kan sættes fast i skuldersømmen med trykknapper.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
1.599 DKK

gytta skjorte fra custommade

GYTTA
Kort A-formet skjorte-kjole i lyseblå. Kjolen har en rund halsudskæring, knappelukning med skjulte knapper, og en feminin flæsekant ned langs lukningen. Den har lange ærmer med vidde i enden og en kant i bunden med ekstra vidde. Kjolen har en overskæring over brystet som fortsætte om på ryggen, med rynk langs kanten.

100% Cotton
1.299 DKK

cilje kjole fra custommade

CILJE
Elegant maxikjole med ternet print i sort og rosa. Kjolen har et løst fit, med bindebånd i taljen, som kan strammes ind for at skabe form. Den har en rund halsudskæring, lange ærmer med manchet og knap, og knappelukning til livet, med synlige knapper. Kjolen har en tynd flæsedetalje over brystet, og en bred flæsekant i bunden. Den er produceret i et tynd og lettere transparent materiale, og der følger derfor en lyserød underkjole med.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
1.699 DKK

Fleur kjole fra Moss Cph

FLEUR DRESS-BLACK
Midi kjole i en tynd mesh kvalitet i sort med lavendel print. Kjolen har en rund halsudskæring, overskæring med elastik i livet, og en feminin flæsekant i bunden.

Shell:
95% Polyester
5% Elasthane

Lining:
100% Polyester
500 DKK

Case lang kjole fra Just Female

CASE MAXI DRESS-BLUE
Chase maxi kjole i en lækker blød kvalitet med sandfarvet og sorte striber. Kjolen har et afslatte look med lange ærmer og en overskæring ved taljjen, hvorfra kjole får mere vidde, som er samlet fint i læg langs overskræingen. Kjolen falder ungt, og vidden i bunden er med til at give den et smukt fald.

60% Linen
40% viscose
899 DKK

malin kjole fra custommade

MALIN
Smuk maxikjole i en let kvalitet med tern i grønne nuancer. Kjolen har et løst fit som kan bindes ind i taljen, lange ærmer med smal manchet og rund halsudskærin. Den har nogle fine flæsedetalje i bunden, og langs halsudskæringen som fortsætter ned i et v som slutter ved overskæringen i taljen.

100% Rayon
1.399 DKK

Smuk mønstret kjole fra By Malene Birger

Q66374004-BLÅ
Smuk maxikjole i blå med print af dansende kvinder. Kjolen har et afslappet fit med korte ærmer og dyb v-udskæring. Den har en lav overskæring, som ca skærer ved hoften, hvorfra kjolen får en masse vidde, og en asymmetrisk bund, som skaber et flot spil i bevægelse.

66% Viscose
34% Silk
3.499 DKK

Stribet kjole fra Samsøe Samsøe

RISSY SHIRT DRESS
Lang skjortekjole i en lækker viskosekvalitet, med multifarvet striber i blå og lilla nuancer. Kjolen har et afslappet fit, med en blød afrundet bund, skjortekrave med afrundet spidser, knappelukning med synlige knapper og lange ærmer med manchet og knap.

100% Viscose
900 DKK

page kjole fra stine goya

PAGE
Elegant gul kjole i en kraftig og let strækbar viskosekvalitet med "The Paisley" Kjolen har en enkel og løs a-formet silhuet med brystindsnit, rund halsudskæring, knappelukning i nakken og lommer i siden. Den er har lange ærmer, med en tynd elastik ved håndledet, hvilket giver enden en flæse effekt.

96% Viscose
4% Elasthane
2.600 DKK

camilla kjole fra stine goya

CAMILLA 518
Smuk midi kjole med "The Palazzo" print. Kjolen har et løst fit, v-udskæring og en skjult knappelukning foran. Den har lange ærmer med manchet som enten kan knappes løst eller tæt til håndledet. Indvendigt på ærmet er et bånd, som kan knappes fast til en knap midt på ærmet, og dermed skabe et opsmøg. Kjolen har lommer i siden, og en løbegang i livet, med et bindebånd, som enten kan hænge løst eller strammes ind for at skabe form til kjolen.

Shell:
100% Silk

Lining:
100% Polyester
3.200 DKK

brittany kjole fra stine goya

BRITTANY
Elegant maxikjole med "Hortensia Light" print. Kjolen har en fittet overdel med en overskæring i livet hvorfra kjolen får mere vidde. Den har en rund halsudskæring, åben ryg, usynlig lynlås bag, knap i nakken, og en smuk wrap detalje foran. Kjolen har en lang slids foran, hvilket er med til at give den et smukt effekt i bevægelse.

Shell:
100% Silk

Lining:
100% Polyester
3.600 DKK

Gala kjole fra Just Female

GALA DRESS
Midi kjole med mix af striber. Kjolen har en løs pasform med brystindsnit for at skabe form. Den har en v-udskæring og løbegang ved livet med et bindebånd som kan strammes ind eller hænge løst. Fra livet er kjolen plisseret og har god vidde, hvilket giver den et smukt fald. Ærmerne er afsluttet med en tynd elastik ved håndledet, som er med til at skabe en flæse effekt i bunden.

Shell:
100% Polyester

Lining:
100% Viscose
799 DKK

Spotty kjole fra Second Female

SPOTTY WRAP DRESS
Lang slå-om-kjole i en varm brun nuance med hvide prikker. Kjolen bindes i taljen og har brystindsnit som gør at den former sig flot om kroppen, Fra taljen har den mere vidde, hvilket giver den et elegant fald. Den er forsynet med en feminin flæsekant langs udskæringen, og en sporty stribet rib manchet på ærmerne.

100% Viscose
999 DKK

Molin kjole fra Second Female

MOLIN DRESS
Elegant midi kjole med skrå striber. Kjolen har en løs pasform med et tyndt bindebånd som kan bindes ind i livet. Den har en v-udskæring med et bånd i halsen, løse ærmer som samles i en manchet med knap, og en flæsekant i bunden. Kjolen er lavet i en let kvalitet, og der følger en underkjole med.

Shell:
100% Viscose

Lining:
92% Polyester
8% Elasthane
999 DKK

Mønstret kjole fra By Malene Birger

Q66588004-SORT
Super smuk midi kjole i sort med hvid stregtegning af kvinder. Kjolen har et afslappet let oversized look, korte ærmer med opsmøg, afrundet bund, rund halsudskæring og knappelukning foran. Den er lavet i en lækker cupro kvalitet, som er prydet med sæsonens "lush ladies" print. Brug den med eller uden det medfølgende bindebånd.

60% Cupro
40% Viscose
2.599 DKK

Mønstret kjole fra By Malene Birger

Q66588004-HVID
Super smuk midi kjole i hvid med sort stregtegning af kvinder. Kjolen har et afslappet let oversized look, korte ærmer med opsmøg, afrundet bund, rund halsudskæring og knappelukning foran. Den er lavet i en lækker cupro kvalitet, som er prydet med sæsonens "lush ladies" print. Brug den med eller uden det medfølgende bindebånd.

60% Cupro
40% Viscose
2.599 DKK

Adamaris kjole fra Baum und Pferdgarten

20237-7090
Lang feminin kjole i navy blå med smock øverst foran og nøglehulslukning i nakken. Kjolen har korte ærmer med knappelukning og lange slidser i bunden på hver side.

Shell:
40% Silk
60% Viscose

Lining:
100% Viscose
2.299 DKK

Agacia kjole fra Baum und Pferdgarten

20238-1187
Feminin blomstret kjole i et let materiale med en blank overflade. Kjolen har en rund halsudskæring med flæser og knappelukning som går til livet. Fra overskæringen i livet og ned har kjolen mere vidde, som samles i læg langs overskærings kanten. Den har en løs pasform med brystindsnit, lynlås i siden, og crepede blouson-ærmer med knapper ved manchetterne. Brug Kjolen med den medfølgende underkjole.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
1.799 DKK

Adare kjole fra Baum und Pderdgarten

20420-1182
Skøn a-formet kort kjole med cremefarvet og bordeaux tern. Kjolen har en flæsekant over brystet og fra den går kjolen ud med massere vidde. Ærmerne er løse og har en skrå afslutning, og langs bunden på kjolen er en bred flæsekant.

96% Silk
4% Elasthane
3.599 DKK

Agacia kjole fra Baum und Pferdgarten

20201-1076
Feminin cremefarvet kjole i et let materiale med en struktureret overflade. Kjolen har en rund halsudskæring med flæser og knappelukning som går til livet. Fra overskæringen i livet og ned har kjolen mere vidde, som samles i læg langs overskærings kanten. Den har en løs pasform med brystindsnit, og crepede blouson-ærmer med knapper ved manchetterne. Brug Kjolen med den medfølgende underkjole.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
2.299 DKK

Adare kjole fra Baum und Pderdgarten

20193-7667
Skøn a-formet kort kjole med blå og gule tern. Kjolen har en flæsekant over brystet og fra den går kjolen ud med massere vidde. Ærmerne er løse og har en skrå afslutning og langs bunden på kjolen er en bred flæsekant. Brug den med den medfølgende underkjole.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
2.199 DKK

Alexondra kjole fra Baum und Pderdgarten

20133-1185
Let og elegant kjole i en smuk nude farve med bordeaux polkaprikker. Kjolen har en afslappet pasform med rund halsudskæring, knappelukning foran til taljen, 3 overskæringer ned langs kroppen, og stumpeærmer med flæsekant. Overskæringerne er med til at skabe illusionen af form, men de er ikke syet ind, og fra taljen og ned, for kjolen ekstra vidde. Da kjolen er lavet i en transparent kvalitet, følger en nude underkjole med.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
2.599 DKK

Tyler lang kjole fra Just Female

TYLER MAXI DRESS-BLÅ
Maxikjole i en lækker tynd og let kvalitet i mat blå med gule og hvide pletter. Kjolen har en v-udskæring, en afslappet pasform med brystindsnit som skaber form, og en overkæring i bundet med ekstra materiale som skaber liv og bevægelse. Kjolen har løse ærmer som smales i en bred manchet med knapper, og den kan bindes ind i livet. Brug den med eller uden den medfølgende underkjiole.

Shell:
100% Polyester

Lining:
100% Viscose
899 DKK
top