Søg
Filters
Close

strik

Her finder du et stort udvalg af striktrøjer. Du kan både finde tunge strik til de lange vinterdage, men også tynde og lette kvaliteter, til når du bare lige mangler lidt ekstra varme. 

Vores Strik er kendt for god kvalitet, og vi har samlet et bredt udvalg fra vores forskellige brands. Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

Klik dig rundt, og se om ikke du lige finder det, du mangler

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter
Vis per side

Anour gul strik fra Samsøe Samsøe

ANOUR O-N GUL
Blød og lækker strik i gul. Sweatersen har en lidt højere rund halsudskæring med en ribkant, droped shoulders og lange ærmer.

32% Alpaca
32% Wool
30% Polyamide
6% Elasthane
700 DKK

Smuk strik fra By Malene Birger

Q66664002-PUDDER
Tynd og let strik i en blød nude nuance. Sweateren er ribstrikket af blød merinould tilsat en anelse alpaka. Den har en løs, kort silhuet med 3/4 raglan ærmer, og en rund halsudskæring, som er med til at understrege den afslappede stil.

35% Polyamide
33% Alpaca
32% Merino wool
1.399 DKK

Europe strik fra Moss Copenhagen

EUROPE MOHAIR-ROSE
Lækker blød strik i en støvet rosa. Strikken har et let oversized fit, med droped shoulders, ærmer med vidde og en v-udskæring.

34% Mohair
34% Wool
27% Polyester
5% Elasthane
480 DKK

gina strik fra custommade

GINA-ROSA
Lækker vamset strik med lyserøde og sorte striber. Strikken er strikket med store masker hvilket er med til at give den et råt og let udtryk. Trøjen har et firkantet og afslappet fit med lange ærmer, droped shoulders, rund halsudskæring og en sort ribstrikket kant på ærmer, langs hals og i bunden.

40% Acrylic
29% Wool
23% Alpaca
8% Nylon
1.299 DKK

Lilla stribet strik fra Samsøe Samsøe

SIMONE O-N STRIBET
Lækker blød og vamset strik med hvide og lilla striber. Strikken har en ribkan i bunden, på ærmer og i halsen, som har en blød rund udskæring.

65% Mohair
20% Wool
15% Acrylic
1.300 DKK

Herle strik fra Just Female

HERLE KNIT
Lækker strik med striber i creme, gul og blå. Striktrøjen er lidt thunderer i materialet, hvilket gør den perfekt som overgangs strik. Den har en afslappet pasform, droped shoulders, og rund halsudskæring med en ribkant som er formet som en v-udskæring foran.

32% Alpaca
32% Wool
30% Polyamide
6% Elasthane
999 DKK
top