Søg
Filters
Close

Personlig styling

Har du også tit tøjkrise eller kan du ikke finde ud af, hvad du skal sætte til dine yndlingsjeans? – Skal du til stor fest, og kan ikke overskue, hvad du skal tage på?

Har du svært ved at finde noget til din kropstype, og ender i det samme outfit gang på gang? Eller har du bare brug for ny inspiration til din garderobe, så kan du nu hente hjælp hos KLUD.

Vi tilbyder personlig styling, hvor vi finder tøj til netop dit behov og dine ønsker.

Vi har hos KLUD et stort udvalg til både fest og hverdag, og i forskellige prisgrupper, så vi kan opfylde ethvert behov, du måtte have.

Du kan få personlig styling i vores butik i Køge. Du skal blot komme forbi, ringe til nedenstående nummer, eller skrive en mail til info@butikklud.dk, og fortælle os hvornår det passer dig at komme forbi til en personlig konsultation, så vi sammen kan finde ud af dine behov og ønsker.

Vi tilbyder også personlig styling online, hvor du blot sender os en mail til info@butikklud.dk med et vellignende helfoto, så vi kan se din figur. Vi vil derefter udvælge mulige styles fra vores netbutik www.butikklud.dk, som kan opfylde dine behov og ønsker.

Hos KLUD lægger vi vægt på at opfylde dine ønsker og behov uden at pådutte dig modens nyeste tendenser, men ved at finde frem til styles, som klæder dig, og som du føler dig tilpas i.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Tlf. Køge       : 56 63 63 21
Mail               : info@butikklud.dk

top