Søg
Filters
Close

Kjoler

Her kan du finde et stort udvalg af kjoler. KLUD forhandler kjoler fra By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Nümph, Diesel, Just Female, Second Female, Notes du Nord, Tiger of Sweden, Moss Copenhagen, And less, Ottod'ame og Samsøe Samsøe.

Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

Vi har både korte og lange, casual og festlige kjoler. Vi har feminine, klassiske, anderledes og rå kjoler. 

Kig dig omkring og find din nye kjole her hos KLUD.

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter

Venice kjole fra Samsøe Samsøe

VENICE LONG DRESS
Skøn midi kjole i viskose med smukt blomsterprint. Kjolen er en slå-om kjole med dyb v-udskæring, tyndt bindebånd i livet, korte ærmer og læg lang skuldersømmen, som skaber en flot draperet effekt foran.

100% Viscose
1.100 DKK

Kendall kjole fra Stine Goya

KENDALL-CORNICING
Løs og lækker kjole i en blank viskosekvalitet med Stine Goyas "Cornicing Ceilin" print. Kjolen har en løs oversized pasform, som kan bindes ind i livet. Den runde halsudskæring er rynket sammen, med snor som sidder fast med knapper foran. Kjolen har raglanærmer med vidde som samles i en smal manchet med knapper og lommer i sidesømmen.

100% Viscose
2.400 DKK

Freesia kjole fra Stine Goya

FREESIA-CORNICING
Feminin kjole i en lækker blank viskosekvalitet med Stine Goyas "Cornicing Ceiling" print. Kjolen har en dyb v-udskæring, et formskåret bærestykke i livet som er med til at give kjolen en flot feminin silhuet og læg op langs brystet. Fra livet og ned, får kjolen en masse vidde, den har en flæsekant i bunden, en usynlig lynlår i taljen, lange ærmer med en lille skulderpude og en flæsekant ved håndledet.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Polyester
2.200 DKK

Clarabelle kjole fra Stine Goya

CLARABELLE-FLORAL
Smuk jersey kjole i en tung og lækker viskosekvalitet med en masse stretch. Kjolen er lavet i Stine Goyas "Floral Vines" print. Den har en tætsiddende top med flæsekant langs halsudskæringen,, og lange ærmer med en flæse i enden. Kjolen får mere vidde fra livet og slutter ca midt på lægen.

92% Viscose
8% Elastane
1.600 DKK

Caitlin kjole fra Stine Goya

CAITLIN-DOTS
Lækker jersey kjole i en viskose kvalitet med massere stretch. Kjolen har korte raglan ærmer, rund halsudskæring med plisse detaljer langs kanten og elastik i livet. Kjolen går ca. til midt på læggen og har et afslappet fit.

92% Viscose
8% Elastane
1.600 DKK

kjole fra by malene birger

Q66589004-090
Kort og lækker bomuldskjole i hvid med vævet lodrette striber. Kjolen har en løs pasform med høj hals, usynlig lynlås i nakken, let droped shoulders og lange ballonærmer med en bred smal manchet og en rynkedetalje op langs ærmet. Kjolen har et ekstra lag foran, som er med til at bryde den simple silhuet,og skabe nye linjer i kjolen.

100% Cotton
1.899 DKK

kjole fra by malene birger

Q66589004-050
Kort og lækker bomuldskjole i sort med vævet lodrette striber. Kjolen har en løs pasform med høj hals, usynlig lynlås i nakken, let droped shoulders og lange ballonærmer med en bred smal manchet og en rynkedetalje op langs ærmet. Kjolen har et ekstra lag foran, som er med til at bryde den simple silhuet,og skabe nye linjer i kjolen.

100% Cotton
1.899 DKK

Blomstret kjole fra By Malene Birger

Q66576006 SORT
Løs og lækker kjole med blomsterprint. Kjolen har en bred rund halsudskæring, pintock detalje ved halsen midt for, droped shoulders som skaber et kort ærme, korte slidser i siderne og en ensfarvet kant i bunden og langs ærmegabet i et blankt materiale.

100% Viscose
1.799 DKK

Gytta kjole fra Custommade

GYTTA DRESS-WHITE
Kort A-formet skjorte-kjole i hvid med striber i lyseblå og sølv glitter. Kjolen har en rund halsudskæring, knappelukning med skjulte knapper, og en feminin flæsekant ned langs lukningen. Den har lange ærmer med vidde i enden og en kant i bunden med ekstra vidde. Kjolen har en overskæring over brystet som fortsætte om på ryggen, med rynk langs kanten.

99% Cotton
1% Lurex
1.299 DKK

Karena kjole fra Nümph

7219834
Lang skjortekjole i rosa med smukt blomsterprint og lilla piping detalje langs kanterne. Kjolen har v-udskæring, krave med revers, knappelukning med synlige knapper, lange ærmer og bindebånd i livet. Brug kjolen lukket eller knap den op og brug den som en kimono.

100% Viscose
900 DKK

Rissy kjole fra Samsøe Samsøe

RISSY DRESS-GUL
Lang skjortekjole i en lækker viskosekvalitet med gult blomsterprint. Kjolen har et afslappet fit, med en blød afrundet bund, skjortekrave med afrundet spidser, knappelukning med synlige knapper og lange ærmer med manchet og knap.

100% Viscose
900 DKK

Elm kjole fra Samsøe Samsøe

ELM SHIRT DRESS-AZUR
Skøn midi kjole i en let transparent viskosekvalitet med smukt blomsterprint i grønne, blå og rosa nuancer. Kjolen har en rund hasudksæring med en kort knapelukning med skjulte knapper og stumpeærmer med manchet og knapper. Kjolen har en fin pintuck (nedsyet plisseret detalje) hele vejen rundt langs den østerste del af kjolen.
Brug den med underkjolen som kan knappes fast i skuldersømmen.

Shell: 100% Viscose

Lining:
100% Viscose
1.500 DKK

Klaire kjole fra Notes Du Nord

KLAIRE DRESS-PUDDER
Lang og feminin maxikjole i et transparent rosa materiale med fine flæsedetaljer. Kjolen har en løs og let pasform, v-udskæring med flæsekant og bånd som man kan binde i halsen eller lade hænge løst. Den har lange ærmer med bindebånd ved håndledet, 3 overskæring ned langs kroppen med ekstra vidde og flæsekant langs de nederste to overskæringer. Kjolen har et løst foer som er syet fast langs ærmegab og halsudskæring.

Shell:
100% Polyester

Lining:
100% Polyester
1.699 DKK

Kelly kjole fra notes du nord

KELLY DRESS
Lang kaftan inspireret maxi kjole i nude med tynde striber. Kjolen har et løst og afslappet fit, v-udskæring som ender ud i et læg, korte flagermusærmer med opsmøg og slidser i siden som er med til at skabe god bevægelighed.

100% Viscose
1.199 DKK

karol kjole fra notes du nord

KAROL MAXI
Feminin lyserød maxikjole med smok detaljer. Kjolen har en løs og afslappet pasform med rund halsudskæring, knappelukning til omkring taljen, lange ærmer, bred manchet med en enkelt knap og smko detalje ved skulder og ned langs øverste del af ærmet. kjolen har lange slidser i begge sider, som skaber god bevægelighed.

100% Viscose
1.799 DKK

karol kjole fra notes du nord

KAROL DRESS 004
Lækker og behagelig kjole i hvid, perfekt til sommer. Kjolen har et løst og afslappet fit, korte ærmer med opsmøg, v-udskæring som ender i et læg, og en enkelt trykknap i halsudskæringen. Kjolen er lige i bunden med korte sliders i siderne, og ekstra længde bagpå.

100% Viscose
1.199 DKK

Tanner kjole fra Just Female

TANNER DRESS
Lang kjole i viskose med et smukt print med gule og blå nuancer. Kjolen har en v-udskæring, lange ærmer med smal manchet og knap, en løst pasform med lommer i siden og en bred flæse i bunden. Lad kjolen hænge løst, eller skab form ved at binde den ind med det matchende bindebånd.

100% Visose
1.099 DKK

Oline kjole fra Just Female

OLINE DRESS
Lang elegant kjole i sort med blomsterprint. Kjolen har en rund halsudskæring med knap og nøglehulslukning i nakken. Den har en løs pasfor med elastik som strammer den en lille smule ind i livet, og giver form. Ærmerne er lange, og smok detaljen ved håndledet giver den et feminint look. Kjolen har lommer i sidesømmen, og bunden er afsluttet med en bred flæse som er med til at skabe liv.

100% Viscose
999 DKK

lykke kjole fra second female

LYKKE
Feminin midi kjole i en let transparent, lys mintgrøn viskosekvalitet med pletter. Kjolen har en rund halsudskæring, med en v-udskæring som kan bindes sammen i halsen. Halsudskæringen har en smal krave med en flæsekant og kjolen har to overskæring med ekstra vidde. raglanærmerne med vidde samles i en elastik ved håndledet, og efterlader en flæsekant i bunden. Brug kjolen med den medfølgende underskole, som kan hægtes fast i skuldersømmen.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
999 DKK

piolaa slå-om kjole fra And Less

5219821-ASH ROSE
Smuk slå-om kjole i rosa. Kjolen har en dyb v-udskæring som samles med slå-om og bindes i livet. Den har løse korte ærmer med en smal kant som er en anelse mindre, og dermed giver ærmet lidt volume. Kjolen har lommer i siden og en overskæring i bunden der skaber en bred flæse, som giver den et feminint look.

87% Viscose
13% Polyamide
1.100 DKK

Teodora kjole fra And Less

5219817-BLOMSTRET
Midi kjole med skønt blomsterprint. Kjolen har en flæsekant langs halsudskæringen, som går ned i et v og som kan samles med et tyndt bindebånd. Den har en løs pasform, lange raglanærmer med vidde, som samles ved håndledet og giver den nederste del et flæse look. Kjolen er afsluttet med lommer i siden.

100% Viscose
900 DKK

Piolaa slå-om kjole fra And Less

5219803-BLÅ STRIBET
Lang slå-om kjole i lyseblå med hvide pinstripes. Kjolen har en dyb v-udskæring som samles med slå-om og bindes i livet. Den har løse korte ærmer med en smal kant som er en anelse mindre, og dermed giver ærmet lidt volume. Kjolen har to lag i bunden som giver den et feminint look, og lommer i siden.

100% Cotton
1.200 DKK

Rissy tern fra Samsøe Samsøe

RISSY DRESS
Lang skjortekjole i en lækker viskosekvalitet, med tern i gule, lilla og hvide nuancer. Kjolen har et afslappet fit, med en blød afrundet bund, skjortekrave med afrundet spidser, knappelukning med synlige knapper og lange ærmer med manchet og knap.

100% Viscose
900 DKK

raven kjole fra samsøe samsøe

RAVEN
Elegant kjole med et klassisk snit i lyserød med få striber i rød, sort og hvid. Kjolen har en rund halsudskæring med lynlås på ryggen, lige ærmer og en overskæring i livet med en anelse ekstra vidde i bunden.

100% Viscose
1.000 DKK

cora pink kjole fra samsøe samsøe

CORA PINK
Lang hvid skjortekjole med rosa blomsterprint. Kjolen er lavet i en lækker og let stiv bomuldskvalitet med en anelse stretch. Den har en løs og afslappet pasform, med brystlommer med knap, knappelukning, klassisk skjortekrave og lange ærmer med manchet. Kjolen er afsluttet med slidser i siden forneden, og med et buet bærestykke bagpå. Skab form i kjolen og bind den ind i livet med det medfølgende bindebånd.

98% Cotton
2% Elasthane
1.100 DKK

cora blå kjole fra samsøe samsøe

CORA BLÅ
Lang lyseblå skjortekjole i en lækker og let stiv bomuldskvalitet med en anelse stretch. Kjolen har en løs og afslappet pasform, med brystlommer med knap, knappelukning, klassisk skjortekrave og lange ærmer med manchet. Kjolen er afsluttet med slidser i siden forneden, og med et buet bærestykke bagpå. Skab form i kjolen og bind den ind i livet med det medfølgende bindebånd.

100% Cotton
1.000 DKK

elva kjole fra samsøe samsøe

ELVA KJOLE
Feminin kjole i et let og behageligt materiale i et abstract print. Kjolen har en afslappet pasform med v-udskæring og bindebånd i livet. Ærmerne er lange med elastik i bunden, og langs halsudskæringen er en elastikkant.

100% Polyester
1.100 DKK

Dresty kjole fra Mads Nørgaard

DRESTY
Multifarvet maxi kjole med sorte, lyserøde, gule, blå og grønne striber. Kjolen er lavet i en lækker tung og strækbar viskosekvalitet, som er med til at give den et smukt fald. Den har en rund halsudskæring, lange ærmer med dobbelt flæser i bunden, skrå overskæring på kroppen og en lige overskæring i bunden med ekstra vidde.

96% Viscose
4% Elasthan
1.100 DKK

Dorcas kjole fra Mads Nørgaard

DORCAS-LIGHT INDIGO
Blød og lækker midi denimkjole i økologisk bomuld. Kjolen har lange ærmer med smal manchet, den er let figursyet i øverste del og har en overskæring ved taljen hvorfra den får ekstra vidde. Kjolen har en knappelukning foran med synlige knapper, og den kan bindes ind i livet med det medfølgende bindebånd.

100% Organic Cotton
1.400 DKK

Delsa kjole fra Mads Nørgaard

DELSA
Farverig midi kjole med smukt blomsterprint i lilla, lyserød, orange, hvid og rød. Kjolen har en løs søjleformet pasform, med rullekrave, plisseret detaljer langs halsudskæringen foran og nøglehuls lukning i nakken med to knapper. Ærmerne stumper og har ekstra vidde i bunden.

100% Viscose
1.000 DKK
top