Søg
Filters
Close

strik

Her finder du et stort udvalg af striktrøjer. Du kan både finde tunge strik til de lange vinterdage, men også tynde og lette kvaliteter, til når du bare lige mangler lidt ekstra varme. 

Vores Strik er kendt for god kvalitet, og vi har samlet et bredt udvalg fra vores forskellige brands. Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

Klik dig rundt, og se om ikke du lige finder det, du mangler

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter
Vis per side

Europe strik fra Moss Copenhagen

EUROPE MOHAIR-ROSE
Lækker blød strik i en støvet rosa. Strikken har et let oversized fit, med droped shoulders, ærmer med vidde og en v-udskæring.

34% Mohair
34% Wool
27% Polyester
5% Elasthane
480 DKK

tamira strik fra custommade

TAMIRA-GRØN
Lækker vamset strik i en neon grøn, strikket med store masker. Blusen har et løst fit med ekstra fylde på ærmer og ved skulder. Den har en blød rund halsudskæring og stumpeærmer med en bres strikket ribkant.

50% Kidmohair
30% Wool
20% Nylon
1.399 DKK

gina strik fra custommade

GINA-ROSA
Lækker vamset strik med lyserøde og sorte striber. Strikken er strikket med store masker hvilket er med til at give den et råt og let udtryk. Trøjen har et firkantet og afslappet fit med lange ærmer, droped shoulders, rund halsudskæring og en sort ribstrikket kant på ærmer, langs hals og i bunden.

40% Acrylic
29% Wool
23% Alpaca
8% Nylon
1.299 DKK

Chance bluse fra Baum und Pferdgarten

20245-C1179
Lækker tynd strik i råhvid med bordeaux prikker. Blusen har korte ærmer, og en løs pasform, med en mere tæt ribkant i bunden og på ærmerne. Den har en rund halsudskæring med en tynd rib. og den er lidt kort i modellen.

40% Polyamide
32% Mohair
28% Wool
1.399 DKK

Femme strik fra Moss Cph

FEMME MOHAIR-BLUE
Let strik med et løst fit og en rund halsudskæring i lyseblå.

34% Mohair
34% Wool
27% Polyester
5% Elasthane
480 DKK

Lilla stribet strik fra Samsøe Samsøe

SIMONE O-N STRIBET
Lækker blød og vamset strik med hvide og lilla striber. Strikken har en ribkan i bunden, på ærmer og i halsen, som har en blød rund udskæring.

65% Mohair
20% Wool
15% Acrylic
1.300 DKK
top